abi benden boykota halen tam destek var herkese tavsiye edıyorum bu boykotu en azından içiniz birazada olsun rahatlıyor
Printable View
abi benden boykota halen tam destek var herkese tavsiye edıyorum bu boykotu en azından içiniz birazada olsun rahatlıyor
zaten kullanmıyorduk..!
hiç bir zaman kullanmıyacazda
KAHROLSUN İSRAİL..!
"aηηє iSяaiLLi aSкєяLєя кüÇüк ÇσćuкLaяı кüÇüк мєямiLєяLє мi ωuяuγσяLaя?"
вu мaSuмća SözLєя qazzєLi кüςüк вiя ςσćuğuη Sση SözLєяi.Sєη Sıćaćıк σdaηda σтuяuякєη σηLaяıη Sσquк вєdєηLєяiηi вσмвaLaя ıSıтıγσя вu мєSajı ALLah яızaSı iςiη єη az 10 кişiγє qöηdєя. єğєя qöηdєямєzSєη ALLah Sєηi кahяєтSiη !
ALLah яizaSi İÇİη dєdİкLєяİηdєη qÖηdєяİγσяuм ALLah яızaSı dєdiği iςiη γσLLuγσrum
allah hepsinin belasını versin boykot yapalım mallarını almayalım aldıgımız herbisey onlara kursun olarak geri donuyor...
bu arada abilerim gonullu asker istenıyormus gitmek isteyen varsa bu konuyu arastırsın 20 yas ve ustu herkes gidebilir kardeşlerimize yardım edelimm
"aηηє iSяaiLLi aSкєяLєя кüÇüк ÇσćuкLaяı кüÇüк мєямiLєяLє мi ωuяuγσяLaя?"
вu мaSuмća SözLєя qazzєLi кüςüк вiя ςσćuğuη Sση SözLєяi.Sєη Sıćaćıк σdaηda σтuяuякєη σηLaяıη Sσquк вєdєηLєяiηi вσмвaLaя ıSıтıγσя вu мєSajı ALLah яızaSı iςiη єη az 10 кişiγє qöηdєя. єğєя qöηdєямєzSєη ALLah Sєηi кahяєтSiη !
ALLah яizaSi İÇİη dєdİкLєяİηdєη qÖηdєяİγσяuм ALLah яızaSı dєdiği iςiη γσLLuγσrum
boykota devam israilin tek bir ürününe bile muhtaç değiliz..
ve değilim..
o yardıma muhtaç insanlar için insanlık vazifesi için..
boykota devam..
Tıklayınız:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
boykot omur boyu surmelı ASLINDA hepsi kafir onlara para veriyoruz onlar onu kardeşlerimıze mermı olarak gonderiyor