deliyim17 arkadaşımızın çalışması
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tebrikler deliyim17 güzel çalışma olmuş büyük bir ihtimalle ödül senindir
Printable View
deliyim17 arkadaşımızın çalışması
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tebrikler deliyim17 güzel çalışma olmuş büyük bir ihtimalle ödül senindir
bu deferki çalışmam gerçekten mükkemmel oldu: ödülü hakketiğime inanıyorum
bu çalışma tam 3 saatimi aldı
bu resmin ilk hali [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu resmin son hali [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cevaplarınızı bekliyorum
arkadaşlar bu benim 2. çalışmam.. gerçekten mükkemmel olmuş : ödülü hakkettiğime inanıyorum bu çalışma benim 3 saatimi aldı
resmin birinci halini görmek için
resmin ikinci halini görmek için tıklayın
tebrikler,bencede ödül senin olmalı,iyi iş..
2.çalışmandan daha güzel olmuş şimdi gerçektende ödülü sen hak ettin
çok saolun bu arada ben kendimi tanıtırkende öğrenci olduğumu solemiştim : bir fotoğrafçı elbette daha güzel yapar
bu sadece benim çabam
fotografları nasıl gonderecem buraya
ahmetcan hoşgeldin sitemize
seni ilk mesajda uyarmak istemezdim ama 2 mesaj arka arkaya yazmak yasak biraz dikkat ederseniz memnun oluruz
resim eklemek içinde aşağıdaki linke tıkla orada detaylı bir şekilde anlatıyor
Arkadaşlar buda benim çalışmamm... Buyrun Aşağıdaki Linklerden Bakabilirsiniz...
güzel çalışma olmuş ahmetcan