Sitemiz Ziyaretçilerede açık olduğu için Daha Büyük bir titizlik gerektiriyor..
Ben Ne kadar top onda Haberler veya photoshop gibi faydalı ve bilgili konular olsun dedimsede 5 dakika sonra herşey değişti... isim versem alınırlar belki siteye bile girmez küserler.. o yüzden isim vermeyecem herkes üzerine alınsın... o beş dakika içinde oyun bölümündeki bütün oyunları cevaplamış siteden çıkmuş bile...
herşey iki kelimeden ibaret değildir... bu siteye sen zaman geçirmek için geleceksen hiç gelme...
Bu sitenin sana veya size Faydalı olmasını istiyorsanız Bakıp koruyacaksınız.. Bazı üyelerde vardır ki Konu başlığını okuyup başlığa göre cevap yazılarlar.. halbı ki konunun içeriği ile alakası bile yok o cevabın...
ve bir ün şöyle bir cevapla karşı karşıya kaldım. utandım... bir arkadaşımız açtığım ölüm haberine paylaşımın sağol demiş...
Yazıklar olsun.. bumu emek ya.....
ama kimi üyelerde var ki açılan konuların hakkını tamamen veriyor... o kadar güzel yorumlar yazan da varki bazen göğsümüz bile kabarıyor. örnek oluyorlar bazılarımıza....
Sitemiz oyun sitesi değil... bilgi paylaşımı için kurulmuş ve gençlere faydalı olmaya çalışmaktadır...
Bu konuya aslında daha uzunda yazabilirdim ama kalp kırmadan konuyu güncel tutmak için kısa yazmayı düşündüm...
Lütfen Siirt için geleceğimiz için üzerine düşen görevi yapsın.....