eski belediyenin yukarı tarafında bulunuyor
çocukluğumda az su içmemişimdir yaaa
eski günleri özledim valla
emeğine sağlık abe
Printable View
eski belediyenin yukarı tarafında bulunuyor
çocukluğumda az su içmemişimdir yaaa
eski günleri özledim valla
emeğine sağlık abe
Sağol kardeşim benim. bende bu konuyu açtığımda aklıma sen geldin zaten.Alıntı:
muhey_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
peki kar yağdığında yokuş aşağı leğenlerle, bidonlarla kaydığımızı hatırlıyor musun?
Su içmek için ordaydık fakat çeşmeyi kapatmışlardı :( Nasıl restore edilmiş anlamadım
Alıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bi ara oranın suyu kesilmişti
galiba sizde o zaman su içmeye gitmişsiniz
şuan şırıl şırıl akıyor
buna benzer çok gördüm siirte çeşme daha çok ziyaretleri gezerken gördüm bellki bu çeşmenin suyunuda içmişimdir:)
Dün gittik bişey yok tuAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben bugün gittim şırıl şırıl akıyordu
:( bende bişi anlamadım
eskı mahallem:D
ah ah ne günlerdi beeeAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
az mı yaraladık kendimizi, büyüyünce unutursun diye teselli ettik hep birbirimizi ve yarım yamalak kaldı herşey aklımda yani az çok unuttum gibi. bu da demek oluyor ki ben galiba büyüdüm...
Keşke hep çocuk kalsaydık..
Dizim kanasın yine, akşam ezanında içime korkular düşsün, yine ayferin elinden tutup bir yıldırım aşkı oymayada razıyım.. keşke hep çocuk kalsaydım...