Bnm var tsk ederim :)
Printable View
Bnm var tsk ederim :)
Usta bizde uA Siirt istanbuldayız belki Bedri abi bilirsin hala elinde atkı var mı?
kardeş atkının olmadığını biliyorum ama istersen ultrAslan sweet satışa çıktı ondan alabilirsin gerekli bilgilere [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] adresinden ulaşabilirsinAlıntı:
chaos56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
crazy ya yeni dikkatimi çekti senin resim photosop gibi duruyor :) yani senin kolların açık diil sanki,yoksa bize sattın sen almadın mı :))
özlem abla montaj deil o harbi foto asaletten melli deilmiAlıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben 2 yıldır istiyorum hala gönderen olmadı :)
Geçe gün kendisiyle görüştüm istenilen atkılar artık basılmıyor.
Kendisi de gelip konuyla ilgili acıklama yaparsa sizi bilgilendirir.
dj_hellboy asaletine bişey demiorum ki sadece sanki elle onun deil gibi,omuzları hawada durmuyor :)
rohan abi bildiğim kadarıyla şu sıra yok,bende 1 tane war abi,2.olsaydı sana hediye ederdim walla :)
Çılgın ETee Bu Hizmmetinden Dolayı Tbrikler.Üzgünüm Genc Fbli OLduğum İçinn Almiyim Eksik KaLsın:) Yinede SaoL...
Ben Sana Aliyiim RoHan Ama Cemedonii ALcam:) Maaşta Söz Vermiyimm:) aMa:)Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]