geLirsem sakıncası oLur mu?
Printable View
geLirsem sakıncası oLur mu?
Bilakis çok seviniriz. Çünkü bu seminere, Siirtli olan tüm gençler davetlidir.Alıntı:
BeNZeRSiZ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
inşallah sitedeki tüm arkadaşlarla her zaman olduğu gibi yinede birlik,beraberlik içinde orda olacağız.!
Siirtli gençlere de bu yakışır...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Misafirperver, centilmen ve dürüst Siirt Gençliği tüm güzelliklere layıktır.
bazı arkadaslarımız gelip gelmeme dusuncesinde oluyor ve ben bu konu hakkında gercekten ısrar ediyorum gercekten bizler için faydası olacak ve rohan abime tsklerimi sunuyorum bize boyle bir etkinlik sagladıgı için gerek bizler gerek genc arkadaslarımızın katılması ve dusunclerini cekınmeksizin dile getirmesini isterimm herkese tskler...
Aktif
Insallah bu semiler iyi gecer tum siirtin sorunlarını tum siirt halkına duyurmak guzel olur bence buyuk bir adım inşallah gelirim
seminere sadece 52 dakika kaldı.
dün ve bugün, telefonumuz susmadı. Katılmak isteyenler ile yeri ve saati sormak için arayanlarla görüştüm. Çok büyük, geniş katılımlı ve kapsamlı bir toplantı olacak.
Herşey Siirt için.
abi yarım saat kaldı bizde hazırlandık hazırız suan
Evet arkadaşlar Toplantımız bitti ve çok güzelde geçti hayırlı olsun heppimize
Emeği geçen herkese tşk.. gelen herkese de tşk..