eyvellah şavuranlım tşk.ler siteyede teşekkür etseydin yav:)
Printable View
eyvellah şavuranlım tşk.ler siteyede teşekkür etseydin yav:)
duygulandım biraz zorlasam belkide gözlerim yaşaracak bu sitede bunu duymak aklıma bile gelmemişti 3 yıl önce
sabırla bekledik sineye çektik çok zorluklar yaşayıp bir çok badire atlattık ama yılmamanın kırıcı olmaktan çok yapıcı olmanın kaybetmekten çok kazanmaya çalışmanın semeresini alıyoruz arkadaşlar bu konunun açılması gayet güzel bununyanında burada ifade edilmezsede birebir teşekkürler ve memnuniyetler dile getiriliyor bu demektirki sizlerle birlikte bu işi başardık bu site benim veya bir diğerinin yapmış oldugu birşey değil takım işidir sizlerin uyumu,yardımı ve güveni ile bu hale gelmiştir
asıl teşekkürü siz üyeler hakkediyorsunuz siz doğru,dürüst ve düzgün davrandıkça sitenin vizyonu gelişiyor sizleri iyi ve başarılı gören sitenin başarılı olduguna kanaat getiriyor teşekkürler arkadaşlar teşekkürler .....
bu işin yükünü sırtlanan koşuşturmaktan belkide hiç kilo alamıyacak bunca yıldır yaşanmışlıklara rağmen yılmadan hala eski özgüven ve heyecanla gögüssiperane kendinden çok başkaları ve memleket için resmen savaşan dostum üstad ROHAN a ve diğer tüm yanımızda olan her işin ucundan tutan ve siirt için elele vermiş gönüldaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım sağolun varolun
her zaman elem@n abi bu konuyu en içten duygulerımla açtım ve gerçekleri söyledim ve teşekkürlerimi ancak bu yolla sunabileceğimi düşünerek konuyu açtım
çok güzel söylemişsin be eleman abi....birlikte hep daha iyiye...iyiki warsınız...
siirtli değilim..ama bu sitede siirtli oldum....daha önce siirtle ilgili hiç bir bilgim yokken bu siteden çok şey öğrendim...en önemlisi bir yerlerde insanlık denen kavramın hala var olduğunu öğrendim...sanal hayatta müthiş insanların olabileceğini hissettim...hiç tanımadığım bir insanın bilmediğim bir yerde benim için dua ettiğini hissettim.....ve bütün bunları bu sitede buldum.....
bana gerçekleri hissettiren tüm siteye teşekkür ederim....iyiki varsın siirtliler board ailesi...
Kardeşim tebrikler
siteye üye olmadan önce pc başında oturur neyle uğrşacağımı bilmiyodum öyle ekrana bakıp dururdum ama şuan çok güzel oturur oturmaz siteye giriyorum herkese tşkler iyi varsın board iyiki burdayım
Güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamın oluşumunda hepinizin bir katkısı var.
Ben sadece vesile oldum. En büyük teşekkürü sizler hak ediyorsunuz.
gerçektende buraya ilk geldiğim zaman gırgır amaçlı olarak gelmiştim ama zamanla buradan çok şey öğrendiğimi fark ettim bu siteyle bakış açım çok değişti bu imkanı bizlere sunan rohan abi ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim
asi ette sanada teşekkürler böyle anlamlı bir konu açtığın için
by_ex birşey değil sendende boyle örnek davranışlar bekliyoruz:D:D:D:D:D
1.470'te durdu...
Nice bin mesajları göremedik.