Ben ne diyeceğimi şaşırdım..saolun.
inanın süpriz oldu..forumda dolanırken ana sayfaya bakmıyordum..ismimi görmek çok hoş bi duygu.
Allah razı olsun..İnşAllah layık olmaya çalışıcam......teşekkür etmek için kelimeler az geliyor .
Vesselam.
Printable View
Ben ne diyeceğimi şaşırdım..saolun.
inanın süpriz oldu..forumda dolanırken ana sayfaya bakmıyordum..ismimi görmek çok hoş bi duygu.
Allah razı olsun..İnşAllah layık olmaya çalışıcam......teşekkür etmek için kelimeler az geliyor .
Vesselam.
tebrikler arkadaşım haftanın üyesini değilde gelmiş geçmiş en iyi 10 kişi desek yani top 10 u oluştursak ilk 3 e girersin
bu az bile kalmış
Abim çok büyüttün beni.ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.böyle şen şakrak böyle kültürlü böyle saygılı gencleri bir arada görmek bana zevk veriyor.niyetim benim bildiğim konuları onlarada aşılımak.bilmediğim konularıda onların aracılıığı ile tartışıp öğrenmek.gerçektende sizler siirtin medeni iftiharısınız.ama bunu şimdilik ben ,sen ve bizim diğer arkadaşlar biliyor.ama en kısa sürede bizim kimseye kendimizi anlatmaya gerek duymuyacaz.sesiimiz siirtte büyük bir yankı bulacak inancındayım.
haftanın üyesi seçilmişim.gerçektende gurur verici.ama bu sitedeki tüm arkadaşlar haftanın üyesi benim için.
Vesselam :)
abi tebrik ederim çok yerinde bi karar çoktan hak ettin bunu saygılar vesselammmm
Teşekkür ederim.
Vesselam..
Gönülden tebrik ederim usta
Gönlümün üyesi ;)
Gönüllerdesin.
Eyvallah yusufum teşekkür ederim.baştacısın.
Vesselam.
abi tbrkler başarılalrının dewamını dılerım;)
Tbr ederim
tebrikler:)))