konuyu açıcam demiştim açtım sözümüz söz..:)))Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve ilginç olduğu kadar zekice..
Printable View
konuyu açıcam demiştim açtım sözümüz söz..:)))Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve ilginç olduğu kadar zekice..
zekice dediqin konuyu ~yada~açtıqın konuyu bidaha oku derim !!! zekice olmak buysa erkek olmak şahlanmakmış~yücelmekmiş... ama bayanlara sonsuz saygım wardır.
bak şimdi bu şekilde tartışmaya teşvik ediyorsun ama arkadaşım..Alıntı:
ve..
ben bir konuyu açmadan önce iki defa okurum okumakla kalmam anlarım ve snra açarım;))
kadın olamdığın için burada ki kadın olmanın özelliklerini haliyle anlayamazsın..
buda çok doğal..
çok güzel anlıyorum ama erkek olduqum içindir ki bana ilqinç geliyo lakin bir çoqunuda biliyorum ama yine tuhaf~ïlqinç geliyo ws ws...
+
yok yani tatlı tatlı tartışacaksanda ben warım lafının üstüne laf koyarım,bir birimizi anlatacak şekilde...
kapılar açık bilesin ;)
bağ sen..
teklif var ısrar yok misali..
hade bakalım nasıl istersen..:))
OOOO işte orasını bilemem şekerim iyi şansın açik olsun::D:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]