Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:153::153:
Printable View
Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:153::153:
valla benim telefonumda da La tahzen innallahe meane yazıyor(Korkma Allah bizimledir)
İlk telefonumda Bismillahirrahmanirrahim vardı.
Yeni telefonda NOKIA geliyor, başka birşey gelmiyor :)
1.siinde besmele
2.sinde salavat
3.sünde nokia yazısı :)
telefonumu hiç kapatmadığımdan böyle bir sorunum yok sizinde sorun haline getirmemenizi öneririm ;)
Halimi sen biliyon.bazen kafa dinlemek için kapmak zorunda kalıyom.kimse aramasın diye :))))üstüne alınma senle bir alakası yok.beni bulmak istediğinde bulursun.:DAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Vesselam..
Katılıyorum ;)Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
telefonumu kapatmak istesem hemen uçak modu .
Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yusuf bey o uçak modu yenimi çıkmış :S:S:eek:haberğm yok vah halime
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
uçak modu yeni çıkmadı abi bayadır war :)
takıl bana sevdıklerınle konusalımm
hayalet askimm