abovv ben onlar hakanla prensesi demedim yahu.....altında isimleri olunca sanki öyle gibi dedim......ya da ben bişey demedim...:D
Printable View
abovv ben onlar hakanla prensesi demedim yahu.....altında isimleri olunca sanki öyle gibi dedim......ya da ben bişey demedim...:D
kıvırma kısss onu dedinAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama öyle değil :)
[quote=KüÇüK_HaNıM;249921]hakan ama resimin altına senin imzan denk gelmiş ya sanki senle prensesinmiş gibi olmuş:D:D:D
cok güldüm buna ya bencede öyle olabilir:D
imza solamı kaymış ne:D:D
sayende:98:Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben bişey yapmadım mustafa sende hep beni günah keçisi yapıyosun ya:D:Dbende sana savaş başlatcam görcen gününü:D:D
bir an dedim benle uğraşmayacan iyi olur zaten canım sıkılıyordu:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pişman olmayasın sonra:D
bakalım kime nasip olacak :)):))