süper bi film
Printable View
süper bi film
bende tanıtım videosunu izledim en kısa zamndada filmi izlemek lazım:)
mahsunun sahnedeki halinin beyaz perdeye yansıması kısaca ( ben o topragın ogluyum arkadas kotulere zalimlere vede sereffsizlere yenilmedim buradayımm ) tarzı bu tur filimlerde ilgi alanımın dısında :)
ya valla cook merek ediyorum ben...galasında baya iyi eleştiri aldı
film oldukça başarılı neden insanlar böyle ön yargılılar lavinyanın dediği gibi başaı sonu farklı olsada son zmanlarda çekilen en iyi sosyal içerikli film.Güneşi Gördüm’de cesaretle söylenmekte zorlanılan sözler yer alıyor ve yüksek sesle tartışılamayan konular işleniyor. Her türlü ayrımcılığa ve ötekileştirilmeye karşı duran, savaşın, kavganın, kendine benzemeyeni hor görmenin sorunun ta kendisinin olduğunu anlatan bu film bir anlamda ‘Türkiye’nin hikayesi’Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gercekten anlatımlara göre çok güzel bir filimişş en kısa zamanda izlemek isterimm..
izlemenizi tavsiye ederim..çok güzel bir film yalnız biraz konu kalabalıklığı var yani film tek konulu değil bir çok konuyu tek filmde toplamaya çalışmış.çekim teknikleri çok ileri seviyede hatta basında bu filmi mahsun değilde amerikalılar çekti diye spekülasyon yapıldı.çok önemli bir detay filmde baştan sona dikkat çeken spastik özürlü bir kızı oynayan 11 yaşındaki kızın gerçekte spastik olmadığı fakat müthiş oynamış
dip not:film uluslar arası bir çok festivale katılacağı için yurt dışında henüz gösterime girmemiş.çünkü festivale katılacak filmlere öyle bir şart koyuyorlarmış.o yüzden henüz hiç bir yerde korsan gösterimine rastlamak mümkün değil
İzlemedim ama Fragmanlardan güzel bi film gibi gözüküyo izlemek lazım :)
Güneşi Gördüm[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
BEYAZ MELEK filminin yapımcısı tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan yeni sinema filmimin ismi "GÜNEŞİ GÖRDÜM", filmin çekimleri 22 Eylül'de başladı.
Mahsun KIRMIZIGÜL
ADI: GÜNEŞİ GÖRDÜM
YAPIM: BOYUT FİLM
YAPIMCI: Murat TOKAT
SENARYO VE YÖNETMEN: Mahsun KIRMIZIGÜL
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Soykut TURAN
ÇEKİM TARİHİ: 22 EYLÜL/15 KASIM 2008
VİZYON TARİHİ: KASIM 2009
OYUNCU KADROSU:
Ali SÜRMELİ
Ali TUTAL
Alper KUL