buurrrrsaaaa burrsaaaa bursaaaa bursaaaa cok sevindim ya sabah sabah cokgüzel bimoral oldu :D:D:D:D:D:D:D
Printable View
buurrrrsaaaa burrsaaaa bursaaaa bursaaaa cok sevindim ya sabah sabah cokgüzel bimoral oldu :D:D:D:D:D:D:D
Hamburg Hamburg Hamburg Hamburg Hamburg Hamburg Hamburg ........................ :D
geçmiş olsun
darısı turkiye kupasına inş inş:D:D:D
Elinizi vicdanınıza koyun öyle konuşun ya ne bicim cvplar bunlar anlamadım biri ordan bursa diyo biri ordan hamburg arkdaşlar bu konular tartışma amaclı acılmıyo bilgi amaclı ACILIYO
görüşünü yaz bırak neden greksiz yere tartışma konusu acıyosunuzki ben fanatik fenerliyim hemde allahına kadar ama gsnin hamburga yenilgisine üzüldüm
cünkü bi takımın artık dışarda başarılı olması lazım nereye kadar gidecek bu ....?
Fener macına gelince fener dün galibiyeti hak etmedi ama yenilgiyide hak etmedi özellikle böyle bi yenilgi hak etmedi gereksiz yere hic birşey yok iken bi penaltı veriliyo ve macın kaderiyle oynanıyo
bu gidişle ne türk futbolu ne türk hakemleri nede sizin gibi tarftarlar bi yere ulaşamaz bence.....
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
helal sana bizde fanatik fenerliyiz hemde allahına kadar :4::4::4:
çok haklısın:1::19: sana tamamen katılıyorum bende fanatik galatasaraylıyım böyle yorumlar beni bile üzüyorAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]