Tamam Bir adana isterim sen Lokanta Osmanda ol ben geliyorum..:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Tamam Bir adana isterim sen Lokanta Osmanda ol ben geliyorum..:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
napiyon sen yaa bize kalmıcak birşeyler:D:D:pAlıntı:
belliki açlık kafana vuruyor olur böle şeyler bikeresınde benımde başıma gelmişti:D:DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şimdilik bununla idare et[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Walla makarnadan bahsede bahsede yetmedi resimini gösterdiniz... iştahımız açıldı..:D
sawuranlım napiyon sen gerçekte olmasa şimdi saldıracam :Dvallah ardaşlar çok acim birşeyler atiştirdim yok halen açlımmı gideremedim ahh anne ahh abla siz ewe bi gelin:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]tmm al bunu ye annenınkı kadar ıolamaz ama all aç azını haaaaaaaaaam:)
yaw bu yenmezmi parmaklarımı yemesem iyidir :Dçok acımasızsın yahu sen görcen sawuranlı bu çok fena oldu:p:p
Biliyorsun geleneksel günlük makarna yemekleri sezonu kapandı...Alıntı:
Ama öncesinde başkanla defalarca kıymalısını da yaptık ve yedik...
Ayrıca bugünkü inceliğini gösterip yemek ısmarladığın içinde teşekkür ediyorum.
kesene bereket..
ne zamandan beridir bu geleneksel yemektn bahsediyorsunuz ama bi türlü görmedik:)Alıntı:
derbeder Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayrıca senın bugunkü 1 saat içinde, 3 kez ısmarladığın yemekler için tşkler amca;)
sen
arıtürk
şelale;):)
13.00'da uyandım ve 4 defa ayrı ayrı yerlerde yemek yedim..
ayrıca başkanla konuştuk sırf sana özel salı günü makarna festivali yapacak.