Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yook NFTS ile biçimlendir diyordu....:)
Saygılar...
Printable View
Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yook NFTS ile biçimlendir diyordu....:)
Saygılar...
direk c sürücüsünün üstüne entera basarsan o kısıma gelirsin c sürücüsünü gördüğünde c sürücüsüü seçip D tuşuna basacaksın daha sonra L tuşuyla onayladıktan sonra C ve D sürücüsünün olduğu alana geri döneceksin C sürücüsü görünmeyecek eğer harddiskin 2 parçaysa D yalnız görünecek D haricindeki seçeneği seçip entera basacaksın ozaman NTFS çabuk biçimlendir seçeneğine gelip entera basacaksın ozaman sıfırdan format olacak.
;)Deniyecem Abi ne yapıyorsam hepsinin fotosunu çekecem...Gösterecem...;) anlaştık hatam var mı yok mu ???:)Alıntı:
Saygılar...
Tamam kontrol ederim.
Teşekürler Abi öyleyse Akşam görüşmek üzere..;)Alıntı:
Evet Abi Format atım dediğin gibi yaptım bu sefer hata vermedi... Ama bişi söylemek istiyorm...
Geçen seferde aynısını yapmıştım...:S Neden olmamıştı...
Herneyse Çok teşekürler Abi ilginden dolayı... bazı fotoğraflar çektim belki lazım olur diye onlarıda siteye atacağım....;) Saygılarımla....
Bu benim başımıda gelmişti tekrar denedim aynı şekil yine oLdu bi kısım atLoz ama ne:=)
ben bugüne kadar yüzlerce bilgisayara format attım öyle bir hata ile karşılaşmadım senin atladığın bir konu olmalı :)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evet haklısın Abi Onar ve Onarma yazıyordu onarmamak için ECS ye basmam lazımmış ama ben onara basıyordum.. o yüzden hata veriyordu... Teşekürler en azında birşey öğrendim teşekürler... Yorumların için..:)Alıntı:
deepfreeze tarzı bir program yüklü olabilir yada sistemib başka bir sürücüde yüklü olabilir...