doğum günün kutlu olsun.
allah gönlünde zenginlikler donatsın en kötü günün böyle olsun. kardeşim.
Printable View
doğum günün kutlu olsun.
allah gönlünde zenginlikler donatsın en kötü günün böyle olsun. kardeşim.
doğum günün kutlu olsun kuzucuk...
dogum gunun kutlu olsun nyhat...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekürler Yusuf Abi Allah Sevgiyle doldursun kalbini…
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
ahi_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sevgili Ablalarım.Teşekkür ederim.Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin
ve asude temennileriniz beni fazlası ile mutlu etti hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
CaDDe 56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
RaMy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sevgili Abilerim ve kardeşlerim hepinize sonsuz teşekür ederim.Allah cümlemize sevdiklerimizle sağlıklı uzun ömürler versin…
İlk kez Bir site üzerinde böyle güzel doğum günü kutlamasıyla karşılaştım inanın ne yazacağımı bile bilmiyorum….
Herkese Allah uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin..
Amin
nice yıllara dogum günün kutlu olsun...
Teşekürler, Allah herkese Sağlık ve mutlu uzun ömürler versin...Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
>>doğum günü kutlu olsun mutlu ol senelerce<<
İdamlık Genc, Teşekürler...
CİmCime , Teşekürler ne kadar mutluyum bugun bilemezsinn. Allah Senide benim kadar mutlu etsin... (Amin)
Benim yerimede (Amin) Demişsiniz teşekür(ler)..!x))
Ben Doğum Günlerinde mutlu olmam..!
Sizin mutlu olmanıza gerçekten çok sevindim.
Mutluluğunuz dail olsun!..
Saygılar...