yasmin sen ne kadar paylaşımcısın gözlerim doldu:D:D
Printable View
yasmin sen ne kadar paylaşımcısın gözlerim doldu:D:D
DAHA AZ TÜKETİN, SİZ AMERİKALI MISINIZ?
Amerikalılar gibi yaşıyorsunuz ama unutmayın onlar kadar kazanmıyorsunuz. Yaşam standardınız endüstrileşmiş ülke vatandaşlarıyla hemen hemen aynı. Küresel ısınmanın artmasında endüstrileşmiş ülkelerin payının çok daha fazla olduğunu biliyor musunuz? Hayat tarzınıza dikkat etmelisiniz. Yapacağınız birkaç temel değişiklik zararınızı azaltacak. Çok büyük fedakarlıklar yapmanıza da gerek yok. Benzinden elektriğe birkaç kalemde tasarruf etmeniz yeter.
GÜNAHINIZI KAÇ AĞAÇ KURTARIR?
Küresel ısınmaya olan etkimizi azaltmanın bir yolu da ağaç dikmek. Ağaçlar atmosfere bıraktığımız karbondioksiti ürettikleri oksijenle dengeliyor. Ve ne kadar çok ağaç dikilirse, küresel ısınmanın etkileri azalıyor. Peki siz ne kadar ağaç dikeceksiniz? Testi çözdünüz, sonucu biliyorsunuz.
Bu durumda yaklaşık 34 ağaç dikmeniz gerekiyor.
34 Ağaç dikmem gerekiyormuş ya!x))
Alıntı:
CiMCiMe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben senin yerine dikmiştim zaten ;);)
Tas tamına 34 tane dikmişmisindir acaba?x))
Alıntı:
CiMCiMe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
daha fazla benim ellerim görsen bana acıyacaksann ...
Cıplak ellemi diktiniz ya? X(
Ha bu arada 34 ten fazla diktiğine sevindim 34 dü benim gerisi senin Saol teşekür(ler)..!X))
ben çıplak ellerle yaptım gelip san göstereyim inanmıyorsann...
Yoo inanmıyorum demedim ama eldiven gibi Her hangi bişey kullanabilirdiniz diye söyledim ..!
inan yoktu sen olsaydın belki farkıl ourudu kimse o aklı vermedi....