rose yard için de dikilen fidanın oraya bir levha derbeder o da unutuldu sanırım ....
bide bu konu Siirt ve site etkinliklerine taşınsa ...
haber olarak daha kısa ve bir iki fotoğrafla ayrı bir konu sunulsa daha iyi olacak
Printable View
rose yard için de dikilen fidanın oraya bir levha derbeder o da unutuldu sanırım ....
bide bu konu Siirt ve site etkinliklerine taşınsa ...
haber olarak daha kısa ve bir iki fotoğrafla ayrı bir konu sunulsa daha iyi olacak
eklikleri sevgi tohumları, tum siirti sarmaya basladı .siirt genclerinin.....sadece siirtle sınırlı degil, butun turkiyeye dagıldı kokusu buram buram. yıllardır gelismeyen siirti bastan basa degistirmeye söz vermisler..uyan artık ey koca dev icindeki güzellikleri gör, kaderini degistirecek bu genclik, Daha ne bekliyorsun.............
.................................................. .............................................
valla fotolara bakınca mutluluk dolu kısa metrajlı guzel bir film izliyorum hissine kapıldım.en az sizin kadar heyecanlandım ve gurur duydum cunku bende sirgeb.derneginin bir parcasıyım ne kadar guzel isler basardıgınızın farkındamısınız bilmiyorum ama er gec hakettigi yere gelecek bu adımlar ..inanın....basta derbeder ve diger butun emegi gacen herkese sonsuz tsk ...ler . iyiki varsınız....
fotoları ben cektim ha güzelde cıkmışllar :d bende diyorum benim neden bitane fotom var :d
neyse bu güzel ve hayırlı proje icin emegi gecen herkeze sonsuz tşk ederim allah hayrınızı kabul etsin
güzel gecti hemde cok güzel gecti ilk proje olmasına ragmen cok şükür üstesinden kalka bildik diye düşünüyorum
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
BEN O KADAR DEDİM SACLARIMA FÖN CEKİP GELEYİM :D
Gerçekten çok güzel emegi geçen tüm arkadaşlardan allah razı olsun allah hayırinizi kabul etsin..
TşKlER....
dün orda olmayı cok isterdim ama iş dolayısıyla d.bakırdaydım fotolarda görüldügü gibi cok güzel gecmiş allah hayrınızı kabul etsin dilerim allahtan başka bir etkinlikte yanınızda olurum emegi gecen herkeze tşkler...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok güzel vede anlamlı bir etkinlikti emeği geçen özellikle ROHAN abimize vede tüm üyelere sonsuz tşklerimizi iletiyoruz..!
!.SaWuRaNLıM.!
Edit Derbeder
İnanın ne kadar omuzlarımda yorgunluk varsa da her şey SiRGeB ( Aile)si için o yorgunluk bir gün bizlere yani geleceğe çok güzel bir yer bırakmamızı sağlayacaktır … İnşallah RoHaN ağabeymize daha iyi etkinliklerde görme ışığını saçtık… yani biz hep birlikte heryer de her zaman hazır olduğumuzu gösterdik… “her şey sizlerle güzel” bunu cani gönülden söylüyorum…
Edit Derbeder
nhat senin makinandaki fotolar nerde onlarıda sunsana
Abi benim fotoğrafmakinamdakiler Derbeder Abi tarafından Allah ondan binkere razı olsun kendisi sundu... ona ne kadar teşekür etsem azdır... Zaten sen çektiklerini hatırlarsan diğerleri bana aitt fotolar..;)Saygılar...Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vallahi ne yalan söyliyim fotoları görünce nasıl büyük bir etkinliği kaçırdığımı hissettim keşke aranızda olsaydım keşke bende bir fidan dikseydim ama kısmet değilmiş hayırlısı oraya geldiğim zaman mutlaka gidip bir fidanda ben dikecem
rohan abi ve diğer emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...