Orijinali daha çekiçi :p
Printable View
Orijinali daha çekiçi :p
Eline Sağlık sosyete güzel olmuş
Ellerine sağlık Sosyete çok güzel olmuş..Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Program çok kısıtlı araba resmi atıp modifiye edemiyorsun içindeki modellerle kısıtlı
ellerine sağlık,gerçekten çok hoş :)
program çok güzel kısıtlı falan değil resim atabiliyoruz mesela ferrariyi ben ekledim :19:Alıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
beğendiğinize sevindim hepinize tşkler
kerim abi bu program varmı sende ?? Virtual Tuning Cars
Sosyete şu anda demosu var bende incele istersen full versiyonu en kısa zamanda veririm sana..Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu program ile Araba resimlerinin ustune kolayca Vinyl’ler yerlestirebiliyorsunuz. Sanal ortamda arabanizi modifiye etmek isterseniz bu program tam size gore. Programa bir resim yukluyorsunuz. Govdenin boyasindan tutun da jantlara kadar bir cok seyi bu program sayesinde degistirebiliyorsunuz. Arabaniza sticker yapistirabilir govde boyasini degistirebilir, jantlar degistirebilirsiniz. Arabaniza reklam bile koyabilirsiniz.
Bu program ile arabaniz gercekte bu islemleri yaptiginiz zaman nasil gorunecek ise oyle gorunuyor. Programi kullanmak oldukca kolaydir. Ayrica arabaniz ustunde calisirken ayni zamanda muzik dinleme imkanini da buluyorsunuz. Ustelik baska bir medya oynaticiya ihtiyac duymadan. Tuning Car Studio mp3 dosyalarini bir liste icerisinde calmaniza da olanak taniyor. Bu sayede siz arabaniz ustunde sanat yaparken ayni zamanda da muzik dinleme zevkine eriyorsunuz.
abi 2 link te errorAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sosyete üstteki rapid ve storage ayni link alternatif olsun diye ekledim..rapid çalışıyor..
Alttaki premium sürümü o linkte sağlam ;)