Ölüm(üne) Seviyorum (Çünkü) Yokluğun Zaten Ölüm..!
Printable View
Ölüm(üne) Seviyorum (Çünkü) Yokluğun Zaten Ölüm..!
seni seviyorum çünkü sen sevilecek en güzel varlıgsın..
Seni seviyorum, çünkü hayatını bir şeylere sahip olmak adına harcamıyorsun. ''Elimdeki bana yeter'' diyebilme erdemine sahipsin. Gözün aç değil , yetinmeyi biliyorsun.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
seni seviyorum çünkü beni üzememek için beni sevdiğini söylemiyosun....beni bu kadar düşündüğün için seni çok seviyorum....
Seni seviyorum, çünkü bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana. Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan..
Sensiz olmaz çünkü; sensizlik ölüm gibi bir şey. Beni bu hayatta varlığın tutuyor. Nefes almamı, her güne umutla uyanmamı ve her gece huzurla uykuya dalmamı sadece senin varlığın sağlıyor. Sen olmazsan uykular haram, sabahlar günah bana.
seni seviyorum çünkü bir tek seninle aydınlanıyo şu zifir ömrüm..
seni seviyorum..çünkü sende nedenini bilmediğim gizli bir inci var..
Seni seviyorum çünkü menengiç kahvesi içecem bu akşam. :D
Seni Seviyorum Çünkü Yasaklı Cümlelerimde Gizli Bir Öznesin !
Ve Yine Seni Seviyorum Çünkü Bir Aşk İçin Yapabileceğin Herşeyi Yapıyorsun !
Seni Seviyorum !
Seni seviyorum çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana. ...