elbetteki hayır
Printable View
elbetteki hayır
Kurs nerede yapılacaktır ?
Hangi gün ve hangi saatlerde yapılacaktır ?
Kurs toplam olarak ne kadar sürecektir ?
Sembolik rakam bir seferliğinemi verilecektir. Yoksa aylıkmıdır, haftalıkmıdır ?
Kursun düzeyi nedir? İngilizceye giriş midir, geliştirmemidir. Kurs bitiminde hangi düzeyde ingilizce bilgim olacaktır.
Bunları bildirmeniz gerekmez mi?
Gençlik Merkezi açılır açılmaz, Bekir Berkay Hocamıza isim listesi verilecek. Kendisinin, katılımcıların ve Gençlik Merkezi'nin müsait olacağı saatler masaya yatırılacak ve bu şekilde herkesin katılımı sağlanacak.Alıntı:
eguzel Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İleriki günlerde Bu bölüm altında gerekli açıklamalar yapılacaktır.
Değerli Arkadaşlar,
Dil öğretmede hep kendime şu kuralı uyguladım "ya hep, ya hiç".
Kurs aşama aşama olacak.
Seviye yükseltme disiplini ile yapılacak.
Belirli bir seviyeden sonra konuşma dersleri de yapılacak.
Haftalık 3 - 4 saatlik bir başlangıç düşünüyorum.
Kurslarımız projeksiyon yardımıyla görsel materyallerle yapılacak.
Yaklaşık 60 İngilizce Dilbilgisi kaynağından, 20 den fazla matbaa baskılı sözlük kaynağından, 10 dan fazla dijital sözlük kaynağından ve 1000 den fazla İngilizce Dilbilgisi (Bilgisayardan) kaynağından, 26 yıllık tecrübeden, 17 yıllık ecnebi şirketlerdeki iş tecrübesinden faydalanılarak yapılacaktır.
Kurs saatleri şu anda verilememektedir.
Selam Ve Dua İle
Bekir Berkay TÜRKAY
English Philologist
ben varımda mayısın anca ortalarına doğru başlayabilirim.yurt dışında olacam üzgünüm
Bu arada ben 12- 17 Mayısta Kongre için Antalyadayım:17:
Bir de Kursun süresi sorulmuş;
Ben hep bu soruya şöyle cevap veriyorum "sen ne kadar hızlı öğrenebiliyorsun? Ben çok hızlı öğretebiliyorum da.":19:
kaç yılda öğretıyorsunuz ..!
Rekorum 13 ay.:20:Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bizim gibi başarılı kişiler sayesınde bu 13 ay 5 aya inecek..!
tşkler.!