yalnış :D zaten güneşin altında 1 saat durması bile yeter ama adam neden kurumuyo :)
Printable View
yalnış :D zaten güneşin altında 1 saat durması bile yeter ama adam neden kurumuyo :)
uykusuz gecelerimin sebebi yoktu ama artık var:6: bu sorunun cevabını buluncaya kadar yatakta dört dönerim herhalde
ya valla cvp cok sacma ama bu kadar zorlanacagınızı bilmiyodum nesta 1 gece uyuma ben yarın sana cvp veririm
:11::21:
öyle tahmin ediyorumki cevap sorunun içinde ama yoğunlaşamıyorum çok işim var anca iş arasında düşünebiliyorum ama oda yeterli olmuyor demek
yaa bende dört gözle cewbi bekliyom efsane allah dan duam saçma bir cawbı yoktur merak etmem deysin bari:D
valla saçma diyeyim size bana göre sacma nesta sana böyle bi tiyo vereyim yok sorunun icinde deyil cvp :)
efsane kardeş ekmeğimle oynuyorsun bak bunu düşünmekten bıraktım işigücü kovulmam inş :$
:D:D:D valla kardeş bul :)
Adamın zaten yaş günü..:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
nyhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla nihat aferin sana :d:d:d:d:21: