Abla benim telefonada uymadı..:D 1100 :DGüzel bir paylaşım emeğine sağlık...:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Abla benim telefonada uymadı..:D 1100 :DGüzel bir paylaşım emeğine sağlık...:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ricaederim aplası baq şimdi kötü olacam hee yaa bana destekliyen model gelsin kardeşim:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
işte benim modeli desteklemiyor neyapma gerekiyor.:D:D tlf modeli 3310
oturup aglaman gerekir dermişim:D şansına küs ozaman bu desenden birdaha bulamam herhalde koso:)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
tabi şaka yapıyorum hızal paylaşım için tşkkk:D:D:D:D bende biliyorum hangi tlf uyup uymadıgın:D:D zaten gereken bilgiyi alta vermişsinn :D:D sadece biraz şaka yapayım dedim:D:D:D
aynen aynen ama bundan sonra şöle bir yazı yazacam lütfen temayı indirmeden önce destekleyen modellere bakın decem:DAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
:D:D:D:D:D:D oldu yazz...
paylasım İÇİN tskler:) tle uymuo:)
Anladık bu tema Sitedekimsenin telefonuna uymuyormuş