-
Valla Bende Bilmiom Dj Koso Derbeder Kardeşim Eklemiş Sağolsun...
ama Bi sigara İçilmes İse Gerçekten Neler Olacagını Goruyorsun Mesela İnternetler Sigara İçilmedigi ZAMAN Müşteri Daha AZ Gelio
İst de Bi Arkadasımın Cafesinde Oturup Sohbet ediyorduk Niçin Bu kadar Az Müşterin Var Sorusuna Bana "ya Sigara Yasak ya Ondan Kimse Yoq DEDİ :)
Şimdi Ne alaka ise anlattıgım Bilmiom Ama Aklıma Geldi YAZIYIM DEDİM :D :P
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Eyvallah Derbeder paylasımların İçin ....
-
:(
yaşları 15 ,18 arası :(
allah yardımcıları olsun.!
-
Amin... Cümlemizi Allah Islah Etsin...
-
SuçLu oLdukları için orda bulunuyor oalbilirler ama unutmamak gerekir ki onlarda insanve işledikleri suçta bence tek suçlu onlar diiller sebep ne olursa olsun..
İsyan varsa mutlaka haklı sebepleri vardır diye düşünüyorum..
ALLAH bir an önce onları ordan kurtarsın..Dört Duvar arasında Yaşamak Çok Zor
-
-
Allah kurtarsın...
Ama keşke cezaları her ne ise bu duruma düşeceklerini önceden tahmin etseydiler ve işlemeydiler. çok zor dört duvar arsında karanlıkta yaşamak.
-
-
ALLAH kurtarsın.allah kimseleri oraya düşürmesin.amin.