hakan abı ben kactım telefonlarış askere gıtmeden once ,
kendıne ıyı bak hakan
Printable View
hakan abı ben kactım telefonlarış askere gıtmeden once ,
kendıne ıyı bak hakan
hakan hayırlısı ıle kazasız belasız gider gelirsin inşallah.
Gelirsin sana süper bi düğünde yaparız
yaşlandın la:))
ve aleyküm selam kardeşim.. Rabbim senin ve diğer tüm mehmetçiklerin yar ve yardımcısı olur inşAllah.. sağ ve selametle gider gelirsin inşAllah.. yokluğunu çok hissettireceksin.. senin gibi bir kardeş bir daha bulabilirmiyim bilemiyorum.. her zaman dualarımdaydın ve yine olucaksın inşAllah..
ve sakın siteyi merak etme gözün arkada kalmasın kardeşim inşAllah biz herzaman burada olacğız ve el birliği ile bu siteyi hep ayakta tutacağız:)
kardeşim; gönlünü herzaman ferah tut, ferah tut ki herşey gönlünce olsun inşAllah..
selametle kal kardeşim.. kendini fazla özletme.. komutanlşarıda kızdırıp ceza alıpta askerliğimi uzatayım deme sakın:D:D..
bu arada senin acemi birliği manisa'da mı?
hakan inan yazdıklarını okurken bi acayip oldum kardeşim bu site vasıtasıyla seni tanıdım ve iyiki seni tanımışım seninle pek fazla göreşemedik ama inan senin gibi birini tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum bende 2010 da askerim inşallah aynı yere düşerizde birlikte şafak sayarız ama kısmet kardeşim sağ salim git sağ salim bitir gel tekrar gel aramıza fırsat buldukça siteye girmeye çalış çok fazla özletme kendini vatan sana emanet kardeşim
En Büyük Asker Bizim Asker
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
En Büyük Asker Bizim Asker:)=))))
En Büyük Asker Bizim Asker..!:))Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kardeşim hayırlı teskereler diliyorum rabbim herzaman yar ve yardımcın olsun inşallahurahman askerlik öyle yada böyle geçecek önemli olan sağ salim gidip gelmendir rabbim selamet verir inşallahurahman allaha emanet ol yolun açık olsun efsane 1907
Ben yazmak istemiyorum...
bana sanki sabah işe gidecek akşam yine aramızda olacakmışsın gibi geliyor...
Her genç askerlik vazifesini yapacaktır er yada geç..
Sen uzağa gittiğini sansan da kalbimizdesin bilesin...
Dün gece (cuma gecesi) efsane için yine Siirtliler board ekibi birlik ve beraberlik içinde geceye katıldık halayımızı çektik.. asker kınasıda yaktık...
Efsane bir gün geri dönecek biliyorum...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Dostum hakan bende bişey yazmak istemiyorum:p bir laf vardır gözlerden uzak olan gönüllerdende uzak olur ama ben böyle düşünmüyorum sen gözümden uzak olsanda gönlümden uzak olmıyacaksın inş. bu yazıyı bunun için kaideye almıyorum herzaman yoklugunda işe gittiğini farzederim ...
Allah yardımcın olsun hayırlı tezkereler kardeşim güle git güle güle gel sağlıcakla kal
Ayrıyaten bu güzel dilekleri de bilal de diliyor senin için cok selamı var hayrettin amcaya uğramaya unutma diyor :)
Dün gece, muhteşem bir asker uğurlama gecesi ile yolcu ettiğimiz Sitemizin yakışlı üyelerinden Efsane 1907 (Hakan)'a şimdiden hayırlı teskereler dilerim.
Bir düğünden farksız olan asker uğurlama gecesine çok sayıda üyemiz katıldı ve asker kınasını yaktıktan sonra kendisine sarılıp vedalaştık. 15 ay sonra aramıza geri döneceğini bildiğimiz değerli dostumuz, aklımızda, kalbimizde, gönlümüzde silinmez bir iz bırakmıştır.
Evini bayraklarla donatan, yakışıklı askerimiz, bu sabah itibariyle Manisa yoluna çıkmıştır. Rabbim, yolunu açık etsin.
Bizler de seni tanıdığımıza çok memnunuz cici kuş.