koso seninle geçte olsa tanıştık gerçektende senin gibi dostlar edindiğim için mutluyum Allah kazasız belasız gidip gelmeni nasip eylesin sayılı gün çabuk geçer derler en büyük asker bizim asker
Printable View
koso seninle geçte olsa tanıştık gerçektende senin gibi dostlar edindiğim için mutluyum Allah kazasız belasız gidip gelmeni nasip eylesin sayılı gün çabuk geçer derler en büyük asker bizim asker
Güle güle gidip güle güle gelmeni dilerim Allah'tan. Kazasız belasız askerliğini bitirip aramıza dönmen en büyük dileğimiz. Allah'a emanet ol.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
!DOSTUM BENIM SENLE ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK
TEZ VAKITTE DÖNMEN DİLEĞİ İLE YOLUN AÇIK OLSUN
ALLAH KAZA BELA VERMESIN!
SENİ
SEVİYORUZ
DJ KOSO
gittigin gibi gelirsin inşallah
Pazar günü sana hakkımı helal edeceğim... : )
Kuru kuruya gitmek olmaz aga...
Siirt'i ayaklandırmak lazım önce...
Sokak duvarları yerinden oynayacak...
Kornalar hiç susmayacak...
Sen Hep aramızdasın bi yere gittiğin yok..
Alllah selamet versin sevenlerine tez kavuşman dileğiyle yolun açık görevin hayırlı olsun
Yarın sabahtan itibaren DJ_KOSO şerefine eğlenceler tertiplenmiş durumda. Sabahtan akşama kadar Site şoförümüz Soner abinin arabasıyla şehir turu atılacak ve akşam saatlerinde Çiğköfte partisi verilecek.
Sitenin Gülü, Sitemizin/derneğimizin folklör oyuncusu çok konuşur çok oynar ama bir o kadar da tatlı ve şekerdir.
15 aylık zorlu maratona uğurlarken, yarın seni tüm acılarını ve sıkıntılarını unutturacak bir gün yaşatacaz.
Efsane_1907, Dj Koso, Başkan Ete ve diğer ismini hatırlayamadım asker üyelerimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Yolunuz açık olsun.
Sayılı gün çabuk geçer, hiç sıkıntı yapmayın kendinize.
hayırlı teskereler canım kardeşim kazasız belasız gidip gelirsin inşlh naparsın vatan borcu ihmal etmeye gelmiyo işte zamnında gidip gelmek lazım sende aslanlar gibi askerlini yapip gelirsin inşallah:) tekrardan hayırlı olur inşallah.
Degerli Kardeşim,
Askere Gidiyorsun Benim Mezar Tasım Olarak orada Dedelerin Senin Biletlerini Beklio olacak..
Allah (c.c) Yar Ve Yardımcınız Olsun Kazasız Belasız Askerligini yaparsın İnşallah...
Kardeşim Orada Hiç Yanlız Kalmayacak Aksine Çok Kalabalık Oratamlara katılacaksın sana simdiden hayırlı Yolculuklar diler Tez gidip Tez Vakitte Donmen Dileği İle Ailen sevenlerin ve sevdiklerin seni dort gozle Beklior olacagız...
HAKKIM VARSA HELAL OLSUN...
SENDE HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM...
:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
ENBUYUK ASKER BİZİM ASKER
DJ_KOSO DJ_KOSO DJ_KOSO DJ_KOSO
DJ_KOSO
ENBÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
:1:
Hayırlı teskereler... Yolun açıq olsun...