Hayırlı teskereler...Allah yardımcınız olsun...
Printable View
Hayırlı teskereler...Allah yardımcınız olsun...
hayırlı tezekereler .... allaha emanet ol......
Abi Hayırlı bir şekildeGitmen ve Hayırlı bir şekilde vatani görevini yapıp dönmem dileğiyle...
Seni tekrar aramızda görmek ve paylaşımlarını bizlere sunmanı bekliyoruz
hayırlı teskereler,Allah yar ve yardımcınız olsun :)
Ne güzel buyurmuş efendimiz
Hz Muhammed• Vatan sıhhate benzer, değeri kaybedilince anlaşılır
İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür eder vatani görevinizde Allah tan temennim hayırlsııyla tezkerenizi alıp tekrar bizlerle hoş muhabbetler etmek dileğiyle Benden yana hak varsa helal olsun
ßizleri burda hebersiz komayın her daim sıkıntı cekmemenıiz dileğiyle Allaha emanet olun kendinize iyi bakın nasip olursa tekrar görüşmek ümidiyle...
sevgiler saygılar.
hayırlı teskereler kardeş insallah saglam ve tezinden donersin allaha emanetsin
Atatürk şehri samsun.
Kalp gözünüz açık olsun.
Ve aleyna aleyküm selam..
Rabbim hayırlı teskereler nasip eylesin inşAllahurhaman...
ben konuya çok geç cevap yazdım kusuruma bakmazsın inşAllah.. o kadar yoğunum ki bu ara göremedim konunu.. şu güzel kardeşini afeylersin inşAllah(:..
Selametle gider gelirsin inşAllah.. benden yana hakkım var ise helali hoş olsun..
vedalaşırken bile açtığınız veda konusundaki paylaşımınz için yine çok teşekkür ederim..
selametle kalın inşAllah:)
allah yardımcın olsun... güle güle git, güle güle gel
selamunaleyküm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür samsun sahra sıhhiye okulu gökberk kışlasındayım acemiliğim çok güzel geçiyor sizin dualarınızla ilk çarşı iznimde size yazı yazayım dedim bana çok dua edin allaha emanet olun 35 gün sonra acemilik bitiyor inşallah....