youtube açılıyor ama Error veriyor. genel bir sorun veya Telekom'un yeni bir çözüm yolu...
Printable View
youtube açılıyor ama Error veriyor. genel bir sorun veya Telekom'un yeni bir çözüm yolu...
ekrandaki yazı:
An error occurred, please try again later
(Bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyin)
[B]evet Rohan usta çoğu yerde var bu sorunAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu dosyayı indirdikten sonra içinden çıkan host dosyasını
c:\windows\system32\drivers\etc içine atın.değiştireyeimmi diye sorar eveti işaretlerseniz sorun çözülür.
bu en etkili ve kesin çözümdür
ben zaten host ile bağlanıyordum ama bugün heryerde aynı sorunun olduğunu farkettim.
bu arada verdiğiniz link hata veriyor (Invalid download link.)
link yenilendi sorunu devam eden arkadaşlar içinAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Geçersiz indirme bağlantısı.
:(
rapidshare indirme linki en büyük alternatif
Benim Gösterdiğim Program iLe RahatLıkLa GirebiLirsiniz Bu Kadar ŞeyLe Uğraşmak Gerekmiyo ..
Ben Opera Programı Kullanıyorum İnternet Explorer Yerine..Yasaklı Bütün Siteleri Açıyor....
Bendede youtube açılıyor ama videoları açmaya çalıştığım zaman bu hatayı veriyordu bi arkadaşımda bana youtubejacker 4 programını verdi ve youtube den videoları izleyebiliyorum artık.aşağıdaki Linkten Videoları Rahatlıkla İzleyebilirsiniz..Alıntı:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sayfadaki bir çok link aktif değil şuan :(