Ooo sevgı hanım işlerden daha zor anlar sanırım :) ben daha sorularımı sormadım ona göre
Printable View
Ooo sevgı hanım işlerden daha zor anlar sanırım :) ben daha sorularımı sormadım ona göre
bunu pek anlamadımAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vizontele deli emin tubaya der ya ceviz kırayım yersin (derbeder arkadaşımız da ondan esinlenip söylemiştir arada bir bizede böyle espiriler yapar ordan hatırladım)Alıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ortak arkadaşlarmız aracılığıyla tanıştıkAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende teşekkür ederim
şehit polis ailerini yaşatma derneği üyesiyimAlıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
inan bu replik hiç aklıma gelmediAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SORu yağmuruna tutmuşlar inş çabuk atlatırsın :D
Bana soracak soru kaLmamış neredeyse.. :)
GösteriLen iLgiden çok memnun oLduğumu söyLemeden yapamayacağım.. :)
Ama bende soruLar bitmez.. :p
1-) Sevdayelleri kimdir, özele girmeden kendinizden bahseder misiniz?
2-) Sitemiz hakkındaki düşünceleriniz neler?
3-) Sevgi nedir ?
4-) Sizdeki dostluğun tanımı nedir?
5-) Sizi etkileyen bir anınızı bizimle paylaşır mısınız?
6-) Sevdiğiniz ve sevmediğiniz 3 şey desem?
7-) HoşLanmadığınız bir keLime?
8-) Sizi en çok ne üzer?
9-) İki gününüzü birbirinden ayırt etmek için neLer yaptığınızı anLatır mısınız?
10-) Gerçekte de böyLe misiniz? (Teşekkürü boL ve ince)
11-) İnsan için hayattaki en büyük başarısızLık nedir?
12-) İnsanoğLunun değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLsa, payı ve paydası ne oLurdu? :)
13-) Resim çekmek iLe resim çizmek arasındaki fark sizce nedir?
14-) Şuan ne düşünüyorsunuz? :)
15-) İmkanLarınızı zorLar mısınız, yoksa zamana mı yayarsınız?
Bu kadar yeterLi.. fazla sıkmayayım sizi..
CevapLarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.. KoLay geLsin.. :)
ilginize teşekkür ederim gerçekten soru yağmuru .:) elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.burda aile gibi olduk tabiki yanıtlarım.bir yemek yiyeyim.başlıcam:)
Sana afıyet olsun bende daha sormadım :) haberın olsun