Oldukça güzel bir yaklaşım...Umarım bu öneriniz hayata geçirilir..Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Oldukça güzel bir yaklaşım...Umarım bu öneriniz hayata geçirilir..Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
teşekkür ederim ilginize .bu sorunuza ben cevap vermek isterim.paylaşım sitesi olarak çok kaliteli bi site aile gibiyiz.kişisel güncel konular başta olmak üzere haber bültenine bile gereken ilgi ve yorum yapılmıyor.açılan konular es geçilebiliyor.yaşanan bir hayat var içindeyiz hepimiz..paylaşım programlarla tarihte bugünle gırgır anketle sınırlı olmamalı.hayata dair herşey önemsenerek işlenmeli fikir alışverişi olmalı diye düşünüyorum.ilginize teşekkürler.saygılarAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben kendi adıma görüş ve düşüncelerimi belirttim ilgili arkadaşlar içinde mutlaka fikirleriniz önemseniyor ki böyle bir konu açılmış...Değerlendirme sonucu yakında belli olur...
Saygı bizden.....
Umarım...Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oldukça güzel fikirler geliyor.
19.170 üyemizden 70'i dahi bize az da olsa fikir verirse memnun olacağım :)
Forumda aynı konu birkaç defa paylaşılmış özellikle de derin duygular ve şiir bölümüne. bunu düzeltmek için çözüm olarak her mod günde 2 konu üzerinde yoğunlaşsa kısa bir sürede bu sorun halledilir:)
[QUOTE=''ARAZ'';301334]Forumda aynı konu birkaç defa paylaşılmış özellikle de derin duygular ve şiir bölümüne. bunu düzeltmek için çözüm olarak her mod günde 2 konu üzerinde yoğunlaşsa kısa bir sürede bu sorun halledilir:)[/QUOTbunu anlamadım araz.günün şiirirni açan benim bi konu tekrar açılırsa anında uyarı geliyor konu siliniyor.saygılar
bunu ben bilemem yöneticilere danışmak gerekli
Hangi konunun birkaç defa paylaşıldığının linki ekleyebilirseniz bizede yardımcı olursunuz...Alıntı:
Takdir edersiniz ki hafta içi herkes işiyle yada dersleriyle meşgul ya görmemiş yada gözden kaçırmış olabiliriz...
Teşekkürler....
nesta abi ben sadece bir konudan bahsetmiyorum birçok konunun aynısı paylaşılmış .ben elimden geldiğince şikayet bölümüne bildiriyorum ama bu tek kişinin yapmasıyla olmuyor belli bir karar alınıp yöneticilerin tekrarlanan msjları temizlemesi gerek tabi ben de elimden geldiğince konu tekrarlarını bildirmeye devam ederim
örneğin
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]