[GLOW=orangered][BLINK][tt]efet hepinizinde bildiği gibü hack eşşekler bazılarımızın msn lerini alıp ve hatta PC lerine giriyorlar işte hack eşşeklerin yaptıkları bu eşşekliğe lanet ediyom :205: :70: :58:[/tt][/BLINK][/GLOW]
Printable View
[GLOW=orangered][BLINK][tt]efet hepinizinde bildiği gibü hack eşşekler bazılarımızın msn lerini alıp ve hatta PC lerine giriyorlar işte hack eşşeklerin yaptıkları bu eşşekliğe lanet ediyom :205: :70: :58:[/tt][/BLINK][/GLOW]
[quote]ORiJiNAL YAZARI : Egemen
Değerli kardeşlerim, hemşehrilerim,
Yahu ben bu bilgilendirilme karşısında, -hackerlık iyi bir şey değil, başkasının maillerine, bilgisayarına girmek, özel hayata girmektir. Bu da hem insani değil, hem günümüzün moda deyimiyle etik (ahlaki değil), dinimiz de sadece 5 farzdan ibaret değil v.b.- cevaplar beklerken; sanki hackerlik iyi birşeymiş gibi cevaplar aldım. Doğrusu bu bende bir hayalkırıklığı yarattı. Selamlar, sevgiler, saygılar....haklısın haklı :4: :108:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Egemen
Değerli kardeşlerim, hemşehrilerim,
Yahu ben bu bilgilendirilme karşısında, -hackerlık iyi bir şey değil, başkasının maillerine, bilgisayarına girmek, özel hayata girmektir. Bu da hem insani değil, hem günümüzün moda deyimiyle etik (ahlaki değil), dinimiz de sadece 5 farzdan ibaret değil v.b.- cevaplar beklerken; sanki hackerlik iyi birşeymiş gibi cevaplar aldım. Doğrusu bu bende bir hayalkırıklığı yarattı. Selamlar, sevgiler, saygılar....
teşekür ederim egemen kardeşim ama bununda bilinmesini isterim
HACKER BİR SANNATTIR
mail alan değil başkasının pcsine girip zarar vermek başkasının özleine girmek sitesini çökertmek hacker değildir başkasının prosunu kullanarak bunları yapanlara LAMER Denir kendi prosuna yapanada HACKER denir. :19:
<<<<SniPeR BeRkAnT>>>>
güsel bir tanımlama.... saol kardeşim... :106:
hacker sannatı'tır sana katılıyorum
[GLOW=blue]birden tırstım yaw:) walla bunu ilk defa duyuyom..ama egemen arkadaşada katılıom özele girmek iyi bişi diil yani.
(inş şikayetçi olmaz şu msn sini çaldığım :D)[/GLOW]
hackerlık ark dediği gibi sanattır herkes yapamas keşke bende yapabilseydim ... alın teri lasım ona .... ee tabi herkesin özeline girmiceksin .. gerçe hackerlerde öle kimsenin malına gös koymaslar ... 19 mayıs ta görmedinismi bi türk hacker bi dünya rekoru kırdı binlerce yabancı siteyi çökertti türk bayrakları ve atatürk resimleri koydu... helal lsun diyom...hackerlik sanattır... tabi doru kullanışırsa:))böle yasdıktan sonra bide biri hackliyomuş beni...:)))öle bişi olursa dediklerimi geri alırım:))))))
benim anlamadigim bunlar nasil bulunacak :D
:217: imkansız olamaz
onu hackerlar degil crackerlar yapıyorlar.