site ve üyelerle ile ilgili köşe yazısı yazabilir misin?
site ve üyelerle ile ilgili köşe yazısı yazabilir misin?
abi ne yapıyorsun dergi elden gidiyor hani müdürü bendim:):)
Bu dergi hepimizin.
Dergi de hepimize bir görev düşüyor zaten, fotoğraf editörü, haber editörü, mizamtaj vs.
sayfa sayısı ve köşelerle ilgili araştırma yapıyorum şu an.
özenle ve büyük özveriyle tabiki yazarım bana ise sorunuz.saygılarAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(: Başla o zaman, Yılbaşı özel sayısı hazırlıyoruz. Yetiştirebilecek misin?
tabiki yarın üzerinde duracağım hazırlarım incelersiniz.uygun ve yeterli görürseniz dergimize yetiştiririz.
Sitemizin ADını taşıması bence daha mantıklı ( " Siirt Gençlik ve Bilişim Platformu " ) NedeN? Çünkü Siirti Tanıtacak Bir Çok dergi çıkarıldı.Bizim Burdaki Amacımız Sitemizi Yaptığımız Faliyetleri Misyonumuzu ve yapacaklarımı belirtmektir.Doğal olarak Ben Siirt Gençlik ve Bilişim Platformu olmasını İstiyorum Diğer Seçeneklerde Güzen ama en uygunu bu.Ayrıca SBN Magazin kesinlikle olmasın Çünkü hoş durmuyor yeri değil:)
basarılı ve yerinde bi calısma ..emegi gecen herkesi basta rohan ustayı :) kutlarım :)
Abi bende gidene kadar iletişim bölümü diye bölüm açıldığı takdirde üyelerin sorunlarını dinleyip dergiye atarak okurların bilgilenmesine yardımcı olabilirim...
dergi tasarımım devam ediyor. Yılbaşı özel sayısı sayısı çıkaracaktık ama elde olmayan nedenlerden ötürü (taziye) yapamadık ama tasarım devam ediyor. Şu ana kadar 2 yazı elime ulaştı. Yazı göndermek isteyen arkadaşların ellerini çabuk tutması gerekiyor.
Bu seferki derginin göz kamaştıracağını söyleyebilirim.