böyle kuru kuru kutlama olmaz sosyete, hadi çıkıp bir yerlere gidelim :D
Doğum günün kutlu olsun, en kötü günün şimdikinden bile mutlu olsun... Allah seni sevdiklerinden hiç ayırmasın.
Printable View
böyle kuru kuru kutlama olmaz sosyete, hadi çıkıp bir yerlere gidelim :D
Doğum günün kutlu olsun, en kötü günün şimdikinden bile mutlu olsun... Allah seni sevdiklerinden hiç ayırmasın.
Seni ve senin kişiliğini anlatacak Tek bir güzel kelime bulamıyorum.
İyi ki varsın.. Ve hep olduğun gibi kal...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nice mutLu, sağLıkLı yıLLara inşAllah... :)
Doğum günün kutLu olsun Sosyete...
diyecek kelime bulamıyorum hepinizi çok seviyorum iyiki sizlerde varsınız siirtliler-board ailesi hepiniz birbirinde güzel ve iyi insanlarsınız
biraz geç oldu ama olsun iyiki varsin
Geç oldu ama Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım Sana motor modifiye hayatında Başarılar Dilerim Motor ve MerMer Kralı Apari Holding Saygılarımla...:))
6 gn gecmiş bea nysee sen idare et artık :$
doğum günün kutlu olsun...
nice mutlu saglıklı uzun yıllarına inşAllah =))
geç kutlamanız önemli değil hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız
eyw. sende iiki warsın sus =))))Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sus gitti artık girince bakarsın esooo :DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]