güzel yermiş,gidip görmek lazım.tşk lantis.
Printable View
güzel yermiş,gidip görmek lazım.tşk lantis.
Cuma akşamı Şırnak'tan Diyarbakır'a geçerken Saat gecenin 2'si Cizre yolundan geçtim ve cizrenin gece görüntüsüne hayran kaldığımı belirtmek isterim.
En kısa zamanda tekrar ziyaret edeceğimi belirtmek istiyorum.
Lantis ; Çok Tşk ederim... Devamını Beklioruz Dort Gozle
Cumartesi Günü Şırnak Gezimden Sonra Trafiğin en yoğun olduğu ilçe olan Cizreye Geçtim ve Araç içinde çektiğim bir kaç fotoğrafı sunuyorum.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cizre Sokaklarında gezerken Sitemizin Kadim üyelerinden Kont hocamızla karşılaştım ve ayaküstü 5 dakika sohbet edebilme fırsatı buldum.
Kendisi Cizre'de öğretmenlik görevini ihya etmekte...
Allah kolaylık versin diyor onu her .ok özlediğimizi de iletiriz.
Cizre de en çok dikkatimi çekenlerden biri de bayanların yanı sıra genç kızlarında Çarşaf giymesiydi... Sizin de gördüğünüz gibi çok yakışıyor...
Cizre de Çocuk olmak ve özellikle çocukluğunu Cudi mahallesinin o ara sokaklarında geçirmek apayrı bir duygu...
Cizreye uğrayıpta teyzelerin elleriyle yaptığı o güzel ve sıcak tandır ekmeğini yemeden geri dönmek olmazdı tabiki de...
film gibi izledim konuyu bastan sona kadar...konuya katkısı olan herkese sonsuz tsk ler.....derbeder her zamanki gibi harikasın....
Sen Bunu Nerden Çektin:)Paylaşım Güzel Saolasın Çektiğin Kareler Dörtyola Bağlı Onşar Grand Hotel Çevresi.
Karşıdan...Alıntı:
Lantis Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nerenin çevresi bilmiyorum pekte merak edip sağa sola bakmadım.Alıntı:
Lantis Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cizre merkezi..
güzel bı pylasım emegıne saglık cok merak edıpte goıemedıgım bı yer gunun bırınde gıtmek ısterım o tarıhı dokuyu yerınde gorup gzmek ıstıyorum bu eylul ayında eruha gıdebılırım ordan kısmetse cızreye de gıdecem...