kaçakçi seni çok özliyecez yaw hayırlı terskereler allaha emanet ol seni çok seviyoruz kardeşim benim
Printable View
kaçakçi seni çok özliyecez yaw hayırlı terskereler allaha emanet ol seni çok seviyoruz kardeşim benim
adaş allaha emanet ol
yolun açık olsun kazasız belasız dönersin ınsallah
Kardeşim Allah Yar Ve Yardımcın Olsun Kazasız Belasız Acemi Birliğine Ve Daha Sonra Da Usta Birligine Tez Gidip Tez Dönesin Darısı Bu Sni Karşılamaya Şimdiden Hayırlı Tezkereler ... YOLUN Açık Olsun...
KArdeşim Allah yar ve yardımcın olsun
Bedenen sağsalim selametle aramızda olcan inş. Ama ruhen hep burda var olacaksın aklımızdasın
Çok derine girmişim hacı idare ediver :)
Kendine iyi bak Yardımcı Dj'yim :p
Sayılı günler çabuk geçer, kendine hiçbir şeyi sıkıntı yapma ve asla yapılanlarda mantık arama.
Bir bakmışsın ki askerliğin bitmiş, elinde teskere gelmişsin.
Geldiğinde sana güzel bir karşılama töreni bile yaparız. Tamam mı "gözlük" :8: kardeşim.
Yolun açık olsun, şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Anne ve babana da sabırlar diliyor, ellerinden öpüyorum.
Hiç gitmemişsin gibi seni burada bekliyor olacağız.
hayırlı teskereler olsun inşallah mustafa :) site sayesinde tanıdığım iyi kalpli kardeşim,eminim askerlikte güzel geçecek,güzel dostluklarla döneceksin.ALLAH yar ve yardımcın olsun,güle güle git güle güle gel.VATAN SANA EMANET :)
hepinize burdurdan selamlar...:)
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...
allah yardımcımız olsun
eğer bir hakkım varsa helal olsu mustafam...
çabuk dön biz senii burda bekliyoruz kardeşim..
tez zamanda sevdiklerine kavuşman dileğiyle..:1:
Keyf Keyfateye :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]