Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim Kusura Bakma Geç Kutladık ama sen halden anlarsın :) artık
Nice Senelere....
Printable View
Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim Kusura Bakma Geç Kutladık ama sen halden anlarsın :) artık
Nice Senelere....
doğum günün kutlu olsun kardeş,nice sağlıklı mutlu yıllara,herşey gönlünce olsun emin...
Hepinize canu gönülden teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım.
Bu yıl geçen seneye göre daha heyecanlı geçti.
Kartal56 abime çok teşekkür ederim arayıp sesini duyurup hakanın sesini de duyurmama vesile olduğu için.
Nesta abim Hakkını hiçbir zaman ödeyemem. mutlu günümde beni yine yanlız bırakmadın. Seni çok seviyorum abi. Siirt'te seni misafir etmek için büyük bir sabırsızlıkla yolunu gözlüyorum.
Sosyetem. Dostum canım kardeşim. Her zaman beraberiz seninle. gece gündüz demeden zor günlerimde yanımda oldun. Allah (c.c) yardımcın olsun.
İş hayatında başarılar diliyor Allah tutttuğunu altın etsin diyorum.
f1rat az kaldı görüşecez senle. sana olan özlemimi boynuna sımsıkı sarılarak giderecem :D
Bide seninle Paris'e gidecez unutma...
Ablam prensesim benim. dedim o kadar sana gel gel diye ama gelmiyon.
Eee ben niye geleyim o zaman bursaya :)
Tama ya gelecem dövme...
bu sene seni gençlik meclis toplantılarında görecekmiyiz güldeste.
Çalışmalarınızın yoğunluğundan zaman ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür eder beni duygulandırdınız hepiniz.
eso güzel dileklerin için sana da teşekkür ederim. burdan konya'ydı galiba sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Metin senin mesajı kabul etmiyorum montumu ver :D:D
veleyeli özlem :) Allah yihtik zevc şi eke melih u zengin :P
es sene mefi irs şi innici ınırkos... kaffilne enişte şi... :)
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı
evet abi Konya'ydı.. ayrıca rica ederim görevimiz.. ;)
yalnız söylemeden edemicem msjın sonuna bayıldım özlem ablaya ait ama olsun :D:D
Nice Mutlu Yıllara Derbeder.
DoĞum Günün KutLu oLsun DeRBeDeR NiCe MuTLu SeNeLeRe:)
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun kardeşim
Nice Yıllara inşAllah
K.bakma biraz geç oldu