Görev Almak İstiyen Başka Bayan Üyelerimiz Varsa Başvuruda Buluna Bilirler..
Printable View
Görev Almak İstiyen Başka Bayan Üyelerimiz Varsa Başvuruda Buluna Bilirler..
ya aslında bende böle bir görevde yer almayı çook isterim ama yeterli olamayacağımdan korkuyorum.......................
candy5 de en başta biraz zorluk çekecek ama eminim bu işin üstesinden gelecek ve öğrendikten hemen sonra sana nasıl yapıldığını öğretsin. Baktın basit bişi seve seve görev veririz. Sitede aktif ve istikrarlı bir çizgide gidiyotsun. Seni mi kırcaz :5:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ekincig
ya aslında bende böle bir görevde yer almayı çook isterim ama yeterli olamayacağımdan korkuyorum.......................
tamam dediğin gibi olsun candy denesin yapabiliyorsa bende ondan öğrenir yaparım............... :204: :213: :9:
Tabiki yapabilirsin canım benim..Hatta eminim benden daha başarılı olacaksın :71: :46:
Bayan Moderatorin Aramaya devam ediyoruz var mı talipli acaba :24:
ben olmak istiyon rohan
bende olmk istiyrom rohan abi az kaldı okuln bitsmine çok uzuzn süre online de ol-rum
Merhaßa arKADAşLar ßende Bu qüzel Sitede ModeratrLük Yapmak istiyorumm qünde onLine saaim en az 2-3 Saat gereğinin Yapılmasını arz ederim
şuan mesaj sayın 1
en az 1-2 hafta siteye takılman gerekiyor. Sitenin mizacını ve kurallarımızı iyi bilmen gerekiyor.
Sözün kısası siteyle içiçe olman özdeşleşmen gerekiyor.
Daha çok erken :19: