süper bunlar ya
sevgilin ile kankan aynı evde yangın olursa ilk kimi kurtarırsın sorusuna cevap çok orjınaldı :)
Printable View
süper bunlar ya
sevgilin ile kankan aynı evde yangın olursa ilk kimi kurtarırsın sorusuna cevap çok orjınaldı :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11::11:
Aynılarını bende arşivlemiştim :) Teşekkürler Eminn
İyi geldi ya bu yorumları okumak :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
"Aynada foto da moda oldu!..":D
Hahaha süper ya,ne hazır cevap insanlar var böyle ya :DAlıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aynen öyle abla...:DAlıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu Yorumda Benim Karşıma Çıktı Paylaşmak İstedim :D