usta indiiremiyorum ya...Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
usta indiiremiyorum ya...Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
LİNK:Alıntı:
mustap1903 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Probleminiz devam ederse istediğiniz bir link varsa oraya upload edeyim
bende o ekran çıkmıyo file not found diyor...Alıntı:
Alıntı:
mustap1903 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Buyurun farklı link.
usta çok saol ya...Alıntı:
İyi günlerde olsun :)Alıntı:
aynen hata veriyo ya sırf indirmek için üye olduk
Alıntı:
mali_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sırf indirmek için üye olduğunuz için de üzüldüm doğrusu. Siirtliler-Board Çarşı el ele, daha güzel günlere... :8:
Alıntı:
mali_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
uzuuun bir zamandır yoktum, 2010 da paylaştıgımız bestenin videosu 2011 biterken populer oldu ama bunu tahmin etmiştim dogrusu :) hatta o kadar sevildi ki bu beste Birol Can ın destegiyle stüdyoya girildi ve artık stadda maç önce çalınan versiyonu oldu.
mp3 olarak link yok ama en azından youtube linki verelim
Buyrun;