Nasıl isterseniz...:)Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Nasıl isterseniz...:)Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
arkadaşlar linkler çok güzel çalışıo
İstenilen firma veya kişiye özel Mercedes-Benz Travego 17 SHD otobüs modu yapılır.İlgilenenlere duyurulur...
Arkadaşlar Euro Truck Simulator de Siirt otobüsleri yapacağım.Bana beyaz zemin üzerine yazılı Siirt Petrol Turizm ve Lüks Siirt Seyahat logoları lazım.Google da bulamadım.Bana yardımcı olursanız sevinirim...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok teşekkür ederim abi ama bir problem var galiba...Resimler gözükmüyor...
Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekkürler abi.Çalışmalara başlıyorum.Bitince paylaşırım....:)
link kırık galiba indiremiyozz...
Evet upload edeli baya uzun zaman olmuştu.Ancak yarına yenileyebilirim.Alıntı:
semih45 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]