Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Konuda paylaştığım programı mı soruyorsun abi?
Printable View
Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Konuda paylaştığım programı mı soruyorsun abi?
Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evet Şahin.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Abi hem konudaki hem de alıntıdaki program türk yapımı programlar.IcoFx değil.Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Anladım Şahin..
Yalnız nette birçok forum sitesi warez konular yüzünden ya uyarı aldı yada kapatıldı..Telif hakkı gerektiren konular paylaşmamaya özen gösterirsen iyi olur.Sonra Rohan'ın başı ağrımasın ;)
Paylaşım yaptığın konu hata veriyor.Bilgin olsun.(Framework 3.5 yüklü bende )
Alıntı:
Olabilir.Yerli malı işte.:)Ben programı denemedim.Daha fırsatım olmadı.
Merak etme abi.Forum tecrübem baya eskilere dayanıyor.Hatta üniversite öğrencilerini kapsayan bir site kuruyorum.Şu an hazırlık aşamasında.İnternet ve güvenlik bölümünde paylaştığım tüm programlar freeware dir abi.Özellikle yazıyorum zaten.Bu güne kadar demo bile paylaşmadım.Merak etme abi.İçin rahat olsun...;)
Alıntı:
Allah muvaffak etsin.
Kolay gelsin..
Sağol abi.Cümlemizi...Alıntı: