Bazı torrent siteleri arada üye alımlarını açıyor denk gelirsem forumda paylaşırım ..
Bazı torrent siteleri arada üye alımlarını açıyor denk gelirsem forumda paylaşırım ..
Valla iyi olur abi.Şu torrent olayını çözmem lazım.Malum sürekli program oyun vs. indiriyorum. :)Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] üye alımı açık torrent sitesi ;)
Eyvallah abi sağol.Bakıyorum. ;)Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Torrent sitelerinden dosya indirebilmek için [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]tarzı yardımcı programlar lazım ..
Abi üye oldum.Program da tamam.Sonra ne yapacam?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eyvallah sağol abi.İlk denemeyi yarın yapacağım.Çok karmaşık değilmiş. ;)
Torrent sistemi aslında çok basit bilgisayarınıza indirdiğiniz programı başka indiren kişilerin bilgisayarndan çekiyorsunuz başkalarıda sizin bilgisayarınızdan indiriyor sabit bir sunucusu yoktur sizin bilgisayarlar sunucu olarak kullanılır ama sadece indirme işlemi yaptığınızda indirdiğiniz programı indirebilirler onun dışında başka dosyalara erişemezler bakın kafanız karışmasın indirdiğiniz dosya indiği süreç içinde o dosyayı indirebilirler onun dışında bilgisayarnızdan birşey indiremezler.
Her nekadar zararı yok densede ben kullanmıyorum.