Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sizi derken dikkat et :D biz kimiz ? hangi takım ? :D
Printable View
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sizi derken dikkat et :D biz kimiz ? hangi takım ? :D
işte bu atkı hiç hoşuma gitmedi Bence Fenerbahçe'nin ismini değiştirin AZİZ YILDIRIM OLSUN neden uğraşıyorsunuz ki ayıptır arkadaş hiçbir başkan Fenerbahçe'den büyük değildir kimse kusura bakmasın !!!!!!!Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
işte sizin takımınız renginiz belli değil ahmetcim
Alıntı:
bişilermi içtin ne ben takım tutmuyorumkii daha kaç kere söyliyecem :D sadece sataşıyorum :D
konu fenerbahçe olunca kendimi tutamıyorum bu konuda benden uzak dur gerçekten hakim olamıyorum kendime
biliyorum genç Fb :D