DAHA FAZLASINI İSTİYORUM..MÜMKÜNSE
Printable View
DAHA FAZLASINI İSTİYORUM..MÜMKÜNSE
Teşekkürler elem@n
Apari 34 istemekten ziyade herkes bildiğini ve gördüğünü paylaşmalı, Forumların temel işlevi budur.
Herkes için en güzel yer ve en iyi bildiği yer doğduğu topraklardır, .Sitenin yüzlerce siirt merkez ilçe ve köylerden üyeleri var.Tillolu biri baykanı, kurtalanı bilir ama oralı biri gibi yaşayamaz ve anlatamaz.. Elem@n arkadasımız bir adım atmış güzel bir resimle renklendirmiş, şimdi Tillolu ve özellikle halenze köylü üyeler varsa bu başlıkta köylerinin özelliğini, efsanelerini, büyüklerini, köyün ilklerle ne zaman tanıştığını, dününü yarınını, köyün delisini:) resimlerini buraya ekleyecekler ki bilgiler arşivleşsin. köyleri tanınsın ve uzak köylüleri de bakıp bakıp hasret gidersin;)
güzel manzaraymış paylaşım için tşkler........
çok güzel bir köy nede olsa siirt
güzel bir köy :146:
Çok güzel fotoğraflar Helenze Siirt'e çok yakın gittim oraya ama pek fazla tanıdığım olmadığından çok sıkkılmıştım..:) Teşekürler Abi..:) böyle güzel fotoğrafları bizlere paylaştığın için çok çok teşekür ederim...:)
her zman halenzenin içinden geçip gidersim hiç bu kadar güzel olduğunu tahmin etmezdim
eleman abi sayende siirt adlı foto albümüm doluyo teşekkürler
palaşımın için sağol kardeşim. Paylasımın diğer adı sevgi olmalı senı seviyoruz güzel insan..
eleman ai ellerine saglık abi orası bizim koyumuz gercekten guzel bi yer herkesin gitmesini tavsiye ederim orada dogdum orada buyudum ben :D COOK TSKLER ABİ siirte en yakın koy olarak ilgi goruyor EMEGİNE SAGLIK inan benı coook sevindirdin allah seni sevindirsin...
çok güzel bir manzara yakalamışsın eleman abi bizde boyle manzaralar goruyoruz arada ama sendeki kabiliyet bizde olmadığı için boşlayıp geçiyoruz