işim gereği daima bilgisayar başındayım bırakın kavga etmeyi ,o kadar sıkılıyomki bazen benim yerime bilgasayara oturacak birini arıyom...laf aramızda kardeşime az para vermedim :10:
Printable View
işim gereği daima bilgisayar başındayım bırakın kavga etmeyi ,o kadar sıkılıyomki bazen benim yerime bilgasayara oturacak birini arıyom...laf aramızda kardeşime az para vermedim :10:
kardesim de yok derdim de :8:
[S]Abe Zaten Bana Hiç Söyleme Biz Her Dakkada Değil Her Her Salise kavga Ediyoruz Ben Ona Kalk Biraz İŞim var Diyorum Sonra GeL Sen Otur YOk neymiş EFendim Benimde İŞİ m Var :D:D Bide Yaptığı Ne İŞ Dİye Sorarsanız Oyun OYnamak :11: :11: [/S]
insanın biri kız üçü erkek olmak üzere kendinden büyük 4 bilgisayar hastası kardeşi olunca kavga etmemek imkansız oluyo
ben hep cafedeyim kardeşim gelince başkabilgisayara oturuyorrr bide gercektende bende pc basında cok sıkılıyorum hemde chokk : )
yok çünkü en büyük benim karışamıyolar
valla evde bilg,sayar var ama hat yok ...arasıra yazıhaneden giriyomm yoksa int cafeden ama hattı en kısa sürede baglıyacam.. ve eskisinde daha cok siteye girme imkanım olacakaha aha aha
hyr ben hic etmedım :D
BENDE HİÇ KAVGA ETMEDİM canım cok sıkılıyo : ((
üç kardeş iki bilgisayar var ortaklaşa kullanıyoruz pek kavga etmiyoruz