ere welle hak alla mefi belediye ama fi seçim zamanı dtp ama mefi akp
Printable View
ere welle hak alla mefi belediye ama fi seçim zamanı dtp ama mefi akp
walla ümit süper yorumşlamıssın daa akp nin sucu yok bence belediye baskanı bir işe yaramıyorsa bunu akp ye atma bence.. :41:
öylede akp nin suçu yok diyorsun dolunay peki şimdiye kadar siirte ne yaptı siirtten hiç bir bld başkanı türkiyenin en başarısız bld bşk seçilmemişti taki akp belediyesi yani mervan gül seçildi hiç bir bld başkanına hırsız damgası vurulmadı ama akp belediyesine vuruldu ve daha bi sürü şey neyse başka yorumu olan varsa yazsın bence bi doğru varki dehap zamanıondaki o kadar kısıtlamalı para gelmesine rağmen akp den daha başarılıydı...
valla bence gelenlerin hiçbiri de iyi değildi
dehap diyorsun ÜMİT arkadaş ,peki ben sana Dehap zamanında belediye üst yöneticisinin 200 milyar gibi bir parayı cebine koyduğunu söylesem.o zaman ki kukla belediye başkanı (ahmet ete) nın hiç bir yetkisi olmadığı için bişey yapamadı ama o paraları alıp kayboldu gitii
bence ne dehap ne de akp
ilkönce oraya gelcek adam cüzdan doldurma ile ilgili bir sorunu olmamalı cüzdanı dolu yada yürek cüzdanı dolu olan biri gelsin
belediye başanı aç yardımcısı aç encümenler aç halk aç eeeeeeeee kim kime dum duma o zaman.
humanist öyle düşünüyorsun ama 200 milyar diyorsun zaten dehap zamanında aylık gelen miktar 300 milyardı ve o kadar kısıtlı geliyorduki neden deseniz işçi memur emekli sağlık ve bi sürü şey artı adamlar hizmet te yapıyordu unutmayalım ki sırf dehap belediyesi olduğu için az miktar para geliyordu ama akp zamanında 2 trilyon geliyor peki bu şahıslar ne yapıyor bunlarda demekki 1,900 milyar yiyiyor diğerinide hizmete ayırıyorlar (100 milyar) ahmet etenin kukla olduğunu her kes biliyor doğrudur ama yinede mervan gül gibi hırsız damgası yemedi o pazarcılar tam 1 ay belediyeye yürüdüler hırsız başkan dediler unutmuyalım ama kukla dediğiniz kişiye ve onun kadrosuna hiç kimse bu lafı atmadı yorumunuzu bekliyorum
yaw zaten benim bahsettiğim adam son anda vurdu kaçtı gitti
yaw bende biliyom sayın mervan bush efendinin hikayelerini ama deminde açıkladığım gibi gelcek kişinin cüzdan derdi olmasın lütfen
bence dehap zamanı daha iyiydi
ümit yaptığın yorum için çok teşşekkür ederim ve çok güzel yazmışsın
bende teşşekkür ediyorum hewal rojhat hejar yorumu anladığın için