konu qüzeLL..ama aLLah korusun baksana bizimkiLer birbirLErine qirdiLEr biLe..hani oLurda azraİLin yerine qeçmeLerini, düşünmek biLe istemiyorummm bu hususta...konu için teşekkürLer candy5..
Printable View
konu qüzeLL..ama aLLah korusun baksana bizimkiLer birbirLErine qirdiLEr biLe..hani oLurda azraİLin yerine qeçmeLerini, düşünmek biLe istemiyorummm bu hususta...konu için teşekkürLer candy5..
ben birgun azrail olsam tüm çekirgelei oldurecektımm hepsini:Dkoklerını kurutacaktım:D:D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
Gündar isimli bir adi insanı (tanımazsınız)
neden gündarı oldürmek istiyonn((( tabi o gündar benim dediğim gündarsa)))
sadece kötu olan ınsanların canını yakardım hehehehe
ßeN ßiR qüNLüqüNe aZRaiL oLSaM KeNDi CaNıMı aLıRDıM ÇüNKü ßu DüNYaDaN SıKıLDıM :51:
yafs diyer ne gerek var yarın bana devredecek zaten ben bi çayını içmeye gelirim merak etme :D:D:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DiYaR&Kawa
ßeN ßiR qüNLüqüNe aZRaiL oLSaM KeNDi CaNıMı aLıRDıM ÇüNKü ßu DüNYaDaN SıKıLDıM :51:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : By_ÇAPKIN
yafs diyer ne gerek var yarın bana devredecek zaten ben bi çayını içmeye gelirim merak etme :D:D:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DiYaR&Kawa
VaLLaH iYi YaPaRSıN o ZaMaN ßeN ßa$Ka ßiR YeRDe KuLLaNaYıM $u HaKKıMı :D
Gündar dediğin sahis benim abim..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
Gündar isimli bir adi insanı (tanımazsınız)
BENE KEREMCEMİ ÖLDÜRÜRDÜMMM
NEDEN DİE SORUN Bİİİ;
ÇÜNKÜ Bİ KIZ OLARAK NEFREET EDİYORUMMM ONDANN BÖGG :13: :13:
imdat imdat polis polis eleman abe ordamısın aramızda bır katıl varmışta haberımız yok:D:D:Dsucunu itiraf ettı.azrail amca sakın gorevın esmer_gitariste verme cunku bugun keremcemı olduren yarın...:D:D:D