Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
baba: sen sigara mı içiyon len !?
serap79: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani
baba: oldu !
abi Züpper Serap ablanınki Cok Komik .. :D
teşkürler qüLmekten koptum yaw .:D
Printable View
Alıntı:
baba: sen sigara mı içiyon len !?
serap79: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani
baba: oldu !
abi Züpper Serap ablanınki Cok Komik .. :D
teşkürler qüLmekten koptum yaw .:D
heheehehe :39: :274: :247:
abe ben sigara kullanmıyom kı benıd e eklemısın heheh yınede tşkler emegıne saglık
BABA : Sen sigaramı içiyon lem.. :S
ZırcoN : Evt Hemde Uzun samsun içiyom baba sanada tawsiye ederimm valla çok uzun bitmiyoo buuu :S :D
HEheh BEnde Bunu Uydurdummm :D
:11: bugün ikinci gülüşüm board'ta ellerine sağlık cambaz usta babayla dopra dopra konuşuyorum babada tepki yoq :17: HALLAH HALLAH bu işte bi sorun var:D:17:Alıntı:
baba: sigara mı içiyon len sen !?
Birindarım: yaaf evet de kaçağını vermiş adiler
[quote]ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
[b][SIZE=16]baba: sen sigara mı içiyon len !?
Basbelası: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom..
hehe abi kusura baqma waLLa yeni qördüm yaa.. Züper bisi..
eLLerine saqLık..
babam para vermiyo :D
Benim bildiğim baba sigara içeni gördüğünde sigaramı içiyon die sormaz ya görmezden gelir veya anında tokadı yapıştırır
veya annesine oğluna söle sigara içmesin yoksa kemiklerine zarar gelir der :))
Emeğine salık gerçekten çok komik ,bunlardan kaç tanesi o anı yaşamış bilemiyorum ama ben 2 kez yaşadım..
ben birkaç sefer yaşadım o korkuyu babam elimde sigara gördü(akşamleyin tabi) sabahta inkar edip başladı tokatlamaya :221: :221:
cambaz: sen sigara mı içiyon len !?
baba: hönk !
cambaz: pardon baba replikleri karıştırdım
:224: Yauf bu çok komikti yauf 2 saatır gülüyom :274: :224:
:51: :51: :51: :51: katıla katıla güldüm ama ilk sigarayla yakalandığım anı hatırladım ona daha da :51:
babam ilk yakaladığın da beni sandalyeye çıkarıp ağzıma sıgacak kadar 3 5
sigara koyup hepsini yakmıştı hadi iç ülen içsene diye bağırıyordu ama içmeme mani olmadı bu kızması keşke onu dinlemiş olsaydım şimdi çok pişmanım ama iş işten geçti:51: