wallahi cevaplarıız süper serap ablam rohan abi sarikovboy abim süper mantikli ama dogru degil abii maleseff :216:
dogru cevabı verimmi rohan abii
Printable View
wallahi cevaplarıız süper serap ablam rohan abi sarikovboy abim süper mantikli ama dogru degil abii maleseff :216:
dogru cevabı verimmi rohan abii
ver tabe meraktan ölcem yoksa :228:
Elmacı benim elmam gitti, diğerlerinin aynası ve halısı duruyor. Bana yazık değilmi ,benim hiç bir şeyim kalmadı deyip duygu sömürüsü ile maçı kazanabilir mi sizceee ?? :))
güzel bir bilmece ama elmacı soyle demiş ola bilir hayatını ben kurtardığıma göre artık benim dir çünkü ölürdü hiç birimiz de onu alamazsık . :17: cevabı bekliyoruz
Bence Elmacı Nİye Diye Sorarsanız Aynacı Gördü Hasta Oldugunu Diyelim Halıcıda Memlekete Zamanında Getirdi Ama En ÖNemlisi Kızın İyi OLması Onuda Elmacı Yapmıs Elmacı OLmasaydı KIz Ölecekti Bence Elmacı dogru cevap
yok kardes zaten hediye getirmiş zaten elma gidecekti bence benimkisi daha doğru olur :8:
aslında pek mantıklı ama insanın aklına pek gelemeyecek bir şey bende başka bir yerden buldum sizinle paylaşmak istedim ama yanılmazsam elma ismini kulanan wardı aramızda...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : **DoLuN@Y**
Elmacı benim elmam gitti, diğerlerinin aynası ve halısı duruyor. Bana yazık değilmi ,benim hiç bir şeyim kalmadı deyip duygu sömürüsü ile maçı kazanabilir mi sizceee ?? :))
duygu sömürüsü demek ki :55:
harika bir cevap :248:
Demekki Kız Çok Güzel O Kadar Çaba GÖstermişler :18:
mucahittt allah aşkına git yaaa sen genelde soruların cevabını bıldıktem sonra cevabını verıyorsun yanı sana dedıkten sonraaaa yani soyledıgın cevap dogru ama ben sana dedıkten sonra dmeen onu yanlış yapıyorrrrrr :252: