Rohan kardeşim, görüyorsun güzelliği değil mi? Fenerbahçeli Egemen ile Beşiktaşlı Kartal 56, Galatasaraylı Rohan'a destek veriyor. Bu asil birlikteliğin adı ne biliyor musunuz? Bunun adı SİİRTLİLİK. Rohan kardeşime tekrar başarılar diliyorum.
Printable View
Rohan kardeşim, görüyorsun güzelliği değil mi? Fenerbahçeli Egemen ile Beşiktaşlı Kartal 56, Galatasaraylı Rohan'a destek veriyor. Bu asil birlikteliğin adı ne biliyor musunuz? Bunun adı SİİRTLİLİK. Rohan kardeşime tekrar başarılar diliyorum.
katkılarınızdan ötürü ben teşekkür ederim. :4:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
simdiye kadar siirtin unlu mutfagıyla ovunurduk anlatacak baska biseyimiz yoktu ama rohan kardesimin bu basarısından sonra sitemizdende bahsetmeye basladık inanın abartmıyorum oyle bir sitemiz varki herkeze ve her yasa hitap eder ve EMSALSİZ aksini iddaa eden varsa neti bi arastırsın dolayısıyla rohan kardesim seni candan kutluyorum umarım ve dilerimki ulusal basında adından soz ettirecek bir site olmayı basaracazz rohan onderliginde TAKIM RUHUYLA HERKEZE TUM UYELERE SAYGILAR <<<İSTANBULDAN
işte geleceği görebilen kartal 56 ve egemen beyler siz ve sizin gibi düşünen abilerimiz sayesinde bu site dahada güzel yerlere gelecektir
layık olduğu yere taşıyana kadar çalışmaya devam edeceğiz biz olmasak bile birileri bunu sürdürecek buna tüm samimiyetimle inanıyorum
keşke fikret mazi arkadaşım bu günlerdede sitede olsada görseydi